جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان با حضور استیری فرماندار و نمایندگان شورای اسلامی شهرهای رامیان،خان به بین، دلند و اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار گردید.
استیری فرماندار از نان به عنوان به عنوان اصلی ترین ماده در سبد غذایی مردم نام برد و افزود: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید با دقت و حساسیت بیشتری بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: با موارد تخلف در پخت نان از جمله کم فروشی ، عدم رعایت ساعت پخت، عدم رعایت اصول بهداشتی و تعطیلی خودسرانه به شدت برخورد قانونی خواهد شد.
در ادامه رنجبر رئیس اداره صنعت معدن شهرستان و دبیرکارگروه آرد و نان گزارش مبسوطی از اقدامات نظارتی و مشکلات نانوایی ها ارائه نمود و نمایندگان شوراهای اسلامی شهرهایتابعه نیز به ارائه پاره از مشکلات موجود در سطح نانوایی ها اشاره و خواستار رفع آنها شدند.