دومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری به ریاست"امیر شیر توماج"فرماندار و با حضور بخشداران مرکزی و وشمگیر و اعضای این کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارت بر کارخانجات آرد و واحدهاي خبازی شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا، فرماندار شهرستان آق قلا صبح امروز شنبه چهارم مرداد ماه، در این جلسه بر قانونمندی و وظیفه مندی کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان و نظارت و بازرسی گروهی از خبازی های منطقه تاکید کرد و افزود:نان همواره ازجایگاه خاصی برای سلامت برخوردار است و بدون شک تهیه،تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی درحفظ سلامت جامعه مؤثر است در همین راستا باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود.
رئیس کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا ضمن اشاره به هماهنگی بعمل آمده با مراجع ذیربط،خواستار برخورد قانونی با توزیع کنندگان و پرهیز از پخت نان با آرد سه نول در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی بوده و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان محسوب می شود شد
"توماج"به بخشنامه ابلاغی در خصوص ممنوعیت صدور مجوز جدید برای متقاضیان،بر تعیین تکلیف پروانه کسب خبازی های تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان اشاره کرد و گفت:نقل و انتقال جواز کسب از پدران و مادران به فرزندان و اقوام درجه یک با رعایت مسائل حقوقی در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.
ساماندهی سیستم حمل و نقل آرد،تهیه آرد از آسیابهای با کیفیت آرد بالا،نظارت بر نحوه عمل آوری خمیر و پخت نان،لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه نان توسط خبازان،ساماندهی ساعت کار و ایام تعطیلی واحدهای نانوایی،از مهمترین نکاتی بود که مورد تاکید"امیر شیر توماج"فرماندار در دومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا قرار گرفت.