عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » افزایش کیفیت پخت نان و جلب رضایت مردم مهمترین هدف ما در کارگروه گندم و آرد و نان است.

ابراهیم قدمنان فرماندارو رییس کارگروه آرد ونان شهرستان کردکوی:

افزایش کیفیت پخت نان و جلب رضایت مردم مهمترین هدف ما در کارگروه گندم و آرد و نان است.

 افزایش کیفیت پخت نان و جلب رضایت مردم مهمترین هدف ما در کارگروه گندم و آرد و نان است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی؛ ابراهیم قدمنان فرماندار و رئیس کارگروه "گندم و آرد و نان" شهرستان ضمن تاکید بر تسهیل در روند دریافت وخرید نان برای مردم، بر فراهم سازی بستر های لازم برای افزایش کیفیت تولید آرد در کارخانه تولیدی نیز تاکید کرد.
وی اظهار داشت: باید سازو کار لازم برای برخورد با واحدهای متخلف  اندیشیده شود.
وی بر شفاف سازی در فعالیت تعاونی ها تاکید کرد و گفت: نظارت مستقیم همراه با بازرسیهای مداوم کارشناسان مربوطه از واحدهای تولیدی میتواند ما را در تحویل آرد با کیفیت مناسب به نانواییها کمک کند.
وی تصریح کردند؛ افزایش کیفیت پخت نان و جلب رضایت مردم مهمترین هدف ما در کارگروه " سلامت و امنیت عذایی" در بخش گندم و آرد و نان است.
 

افزایش کیفیت پخت نان و جلب رضایت مردم مهمترین هدف ما در کارگروه گندم و آرد و نان است.

 

افزایش کیفیت پخت نان و جلب رضایت مردم مهمترین هدف ما در کارگروه گندم و آرد و نان است.


ارسال کننده خبر : فرمانداری کردکوی
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : کردکوی
  • بازدید : 337
  • کد خبر : 65417