"امانگلدی ضمیر"بر تعیین تکلیف نمودن پروانه کسب خبازی های تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان آق قلا تاکید کرد.
صبح امروز پنجشنبه ششم دی ماه،ششمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری،به ریاست"امانگلدی ضمیر"فرماندار و با حضور اعضای این کارگروه پيرامون مباحث
مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارتي از واحدهاي خبازی و کارخانجات آرد شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،"امانگلدی ضمیر"در این جلسه بر تعیین تکلیف پروانه کسب خبازی های تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان آق قلا تاکید کرد و افزود:نقل و انتقال جواز کسب از پدران و مادران به فرزندان و اقوام درجه یک با رعایت مسائل حقوقی در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.
وی برگزاری جشنواره نان محلی در شهرستان آق قلا خبر داد و افزود:این جشنواره با رویکرد فرهنگی و معرفی آداب و رسوم اقوام و پخت نان های محلی اقوام ترکمن،سیستانی و بلوچ ساکن در شهرستان آق قلا برگزار خواهد شد.
فرماندار شهرستان آق قلا بر ضرورت فرهنگ سازی مصرف نان سبوس دار در سبد غذایی مردم تاکید کرد و خواستار برخورد قاطع با توزیع کنندگان و پرهیز از پخت نان با آرد سه نول در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی بوده و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان محسوب می شود،شد.
"ضمیر"بر قانونمندی و وظیفه مندی کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان و نظارت و بازرسی گروهی از خبازی های این شهرستان تاکید کرد و گفت:برنامه ریزی به سمت استانداردسازی فعالیت ها در حوزه آرد و نان با جدیت بیشتری انجام شود،چون نان قوت غالب مردم است.