مدیریت بحران گلستان به اتفاق معاون راهداری و مسوولان ستادی و شهرستانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و سایر دستگاههای خدمات رسان گلستان با برگزاری نشستی در راهدارخانه دشت خراسان شمالی برای خدمات رسانی هرچه بهتر در بحران های طبیعی زمستان با یکدیگر هماهنگ شدند.
غلامرضا بیکی افزود: همچنین بناست در بارش های شدید از حرکت تریلی ها و کامیون ها تک محور و تردد خودروهای بدون زنجیر توسط پلیس راه ممانعت بعمل آید.
به گفته وی، در صورت انسداد محور، محل های اسکان اضطراری و تجهیز توسط هلال احمر صورت پذیرد و تصاویر دوربین های حوزه های محورهای مجاور به راهدارخانه های تنگراه و شهدای دشت انتقال یابد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان در ادامه از استقرار 26 اکیپ و گشت راهداری در محورهای شریانی، اصلی و برفگیر استان همزمان با شروع اولین بارش های پاییزی خبرداد و گفت: این اکیپ ها با تجهیزات و امکانات لازم بصورت آماده باش هستند و در صورت لزوم در پایگاههای راهداری و راهدارخانه های استان مستقر و به محض بارش برف و باران برای انجام عملیات راهداری در حوزه های شهرستانی اقدام می کنند.
به گفته وی، این اکیپ ها شامل 270 راهدار و ۱۶۶ ناوگان سنگین، نیمه سنگین و سبک می شوند که در ۳۶۰۰ کیلومتر از محورهای کوهستانی و برفگیر استان آماده نمک پاشی و برف روبی و خدمات دهی بین راهی هستند.
معاون راهداری گلستان خاطرنشان ساخت که با اعلام هشدارهای ناپایدار جوی در اولین بارش های پاییزی، هماهنگی ها و تدارکات لازم برای قبل، حین و بعد از بحران های دو فصل پاییز و زمستان با شهرستان ها و عوامل ستادی صورت گرفته است.
بیکی، تشکیل قرارگاه مرکزی و شهرستانی راهداری زمستانی و شناسایی و بررسی نقاط حساس راهها، تجهیز، ساماندهی و به روز رسانی ماشین آلات و راهدارخانه ها و پیش بینی 10 هزارتن شن و ماسه را در زمره اولویت دارترین موضوعات راهداری زمستانی بیان کرد..
وی یادآورشد که با دستگاههای خدمات رسان استانی نیز برای خدمات رسانی مطلوب در راهداری زمستانه ۱۴۰۱ بحث و تبادل نظر شد.
راهمداری و حمل و نقل ، مدیریت بحران ، پلیس راه ، هلال احمر، اورژانس و غیره از دستگاههای خدمات رسان در طرح راهداری زمستانی هستند.
استان گلستان 5250 کیلومتر انواع راه دارد.