بنابر این گزارش ، حسینی طلب با بر شمردن فعالیت های انجام شده در زمینه آموزش مقرری بگیران تامین اجتماعی گفت : منابع انسانی ماهر یکی از ارزشمندترین شاخص پیشرفت جامعه صنعتی و نیمه صنعتی می باشد که با ایجاد انگیزش به منظور بازگشت به فعالیت های اقتصادی می توان زمینه فعالیت مجدد را مهیا نمود.
وی در ادامه افزود : کلیه افراد معرفی شده به مراکز آموزش فنی و حرفه ای در ابتدا فرایند آموزش مهارتی ، مشاوره آموزشی و شغلی واقع می شوند و با توجه به وضعیت کسب و کار شهرستان و علاقمندی و شرایط فیزیکی و سن مقرری بگیران به کارگاه های آموزشی رهنمون می شوند.
حسینی طلب در بخش دیگر با بیان دستاورد های ناشی از آموزش های مهارتی بیان داشت : در سال گذشته بالغ بر 1300 نفر از کارجویان آموزش های مهارتی استان معطوف به شغل شده اند که این موضوع بیانگر تاثیر واقع بینانه آموزش های فنی و حرفه ای در فضای کسب و کار موجود است.
وی در ادامه تصریح کرد : بازآموزی در تجدید مهارت مقرری بگیران بیمه بیکاری باعث ارتقاء سرانه کار استان می شود که این امر بر اساس بند (ج) ماده 6 قانون بیمه بیکاری در مرکز آموزش فنی و حرفه ای محقق می شود.
در پایان صورت جلسه همکاری آموزشی با هدف تسریع و تسهیل در فرایند آموزش مقرری بگیران تامین اجتماعی فی مابین ادرات کل آموزش فنی و حرفه ای ، تامین اجتماعی و تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به امضا رسید.