به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان، مدیر درمان استان در جلسه کمیته راهبردی استان با بیان اینکه بیماران بستری در مراکز تامین اجتماعی استان منوی غذایی دریافت می کنند، افزود: یکی از بخشهای مهم ارتقاء هتلینگ بیمارستانها بهبود برنامه غذایی بیمارستانهاست که در استان گلستان به اجرا در آمده است.
دراین جلسه که با حضور کارشناسان ستاد مدیریت درمان، مدیران داخلی، مترونها، مسئولین اداری ومالی، سرآشپزها و کارپردازان دو بیمارستان استان برگزار شد، ابتدا دکتر احمد نصرتی هدف از برگزاری جلسه را بررسی راههای ارتقاء کمی وکیفی سیستم تغذیه دو بیمارستان با عنایت به دستورالعملهای موجود بیان کرد وافزود: هدف، صرفا کاهش هزینه به هر قیمتی نیست و ما معتقدیم که کیفیت را نباید فدای کمیت کرد و بیماران بستری در دو بیمارستان باید منوی غذایی دریافت نموده و از بین غذاهای قابل ارائه انتخاب نمایند.
وی تاکید کرد: ما می خواهیم بخشنامه های سازمانی به شکلی صحیح اجرا شود تا علاوه بر آنکه بیمه شدگان به عنوان مشتریان نهایی از آن بهره مند می شوند بتوانیم بر اساس مفاد قانونی پاسخگوی سازمانهای نظارتی نیز باشیم.
درادامه جلسه مهندس امین پور کارشناس تغذیه ستاد مدیریت درمان استان ضمن مرور صورتجلسه قبلی در خصوص اجرایی شدن بندهای آن از مسئولین اجرا خواستار توضیح شد و همکاران درخصوص اجرا شدن و یا موانع موجود به بحث و بررسی پرداختند.