کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی با حضور دکتر مختار پور، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و بیش از 50 نفر از کارشناسان معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان برگزار شد.
مدیر زراعت سازمان در این کارگاه آموزشی گفت: به منظور شرایط کم آبی ، خشکی و کاهش خسارت های احتمالی با رویکرد صرفه جویی در مصرف آب و افزایش کارایی و عملکرد در واحد سطح و همچنین کاهش هزینه های مبارزه با آفات باید به سمت کشت نشایی محصولات زراعی در استان برویم.
مهندس محمدرضا عباسی افزود: در روش کشت نشایی، محصولات زراعی به تعداد سینی های مورد نیازبه تعداد 160 عدد در یک هکتار و در هر سینی به مقدار 5/3 کیلو گرم خاک، تعداد 2 عدد بذر در هر سلول نشایی و عمق کشت بین نیم تا یک سانتی متر خواهد بود و پس از مراحل داشت به مدت 17 روز انتقال نشاء به مزرعه را فراهم نمایید.
وی یادآور شد: از اهم فواید کشت نشایی می توان به صرفه جویی مصرف آب حداقل دو نوبت، پیش رسی محصول و کاهش طول دوره رویش در مزرعه حداقل به مدت یکماه، تراکم یکنواخت و مناسب مزرعه و فرار از خسارت آفات و افزایش تولید (عملکرد) در واحد سطح را نام برد.