عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » برگزاری کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی


برگزاری کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی

برگزاری کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی

 کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی با حضور دکتر مختار پور، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و بیش از 50 نفر از کارشناسان معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان برگزار شد.

مدیر زراعت سازمان در این کارگاه آموزشی گفت: به منظور شرایط کم آبی ، خشکی و کاهش خسارت های احتمالی با رویکرد صرفه جویی در مصرف آب و افزایش کارایی و عملکرد در واحد سطح و همچنین کاهش هزینه های مبارزه با آفات باید به سمت کشت نشایی محصولات زراعی در استان برویم.

مهندس محمدرضا عباسی افزود: در روش کشت نشایی، محصولات زراعی به تعداد سینی های مورد نیازبه تعداد 160 عدد در یک هکتار و در هر سینی به مقدار 5/3 کیلو گرم خاک، تعداد 2 عدد بذر در هر سلول نشایی و عمق کشت بین نیم تا یک سانتی متر خواهد بود و پس از مراحل داشت به مدت 17 روز انتقال نشاء به مزرعه را فراهم نمایید.

وی یادآور شد: از اهم فواید کشت نشایی می توان به صرفه جویی مصرف آب حداقل دو نوبت، پیش رسی محصول و کاهش طول دوره رویش در مزرعه حداقل به مدت یکماه، تراکم یکنواخت و مناسب مزرعه و فرار از خسارت آفات و افزایش تولید (عملکرد) در واحد سطح را نام برد.

 


نام دستگاه ارسال کننده خبر : سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .