در راستای توسعه و رونق صادرات محصولات صنایع دستی استان گلستان، موانع ومشکلات صادرات این محصولات از مرز اینچه برون مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، مدیر کل این دستگاه اجرایی در نشست مشترک بررسی موانع صادرات صنایع دستی استان که با حضور مدیر کل گمرکات استان گلستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت توسعه و گسترش صادرات محصولات صنایع دستی و تدوین عملیات اجرایی دراین راستا تاکید نمود و گفت: به دلیل خروج چمدانی محصولات صنایع دستی از مرز اینچه برون ،آمار دقیقی از صادرات محصولات صنایع دستی استان دردست نیست و بعضا بیشتر کالاها از سایر گمرکات کشور خارج می گردد که نمی توان به لحاظ کیفی و کمی نظارتی بر آنها داشت.
ابراهیم کریمی در ادامه با ذکر اینکه بررسی چگونگی ورود و خروج کالاهای صنایع دستی مهم است افزود: برای تمرکز تولیدات و صادرات صنایع دستی، می توان با ایجاد پایانه تخصصی صادارت صنایع دستی در اداره گمرک استان درمرز اینچه برون نسبت به ساماندهی صادرات این محصولات اقدام نمود.
وی عنوان کرد: وجود این پایانه تخصصی ضمن متمرکز شدن تولیدات صنایع دستی و انجام مراحل پایانی کار وکنترل کیفی وکمی ، موجبات بسته بندی و صادرات مطلوب را فراهم خواهد اورد.
کریمی اذعان داشت: موضوع ایجاد پایانه تخصصی در کارگروه توسعه صادرات استان مطرح شود و بعد از مصوب شدن توسط بخش خصوصی اجرایی گردد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، درپایان اظهار امیدواری کرد: با فراهم شدن زمینه های صادرات صنایع دستی از این استان ضمن ترویج و تبلیغ این هنر- صنعت ، درآمد زایی مطلوب از این هنر اصیل و حمایت از هنرمندان وصنعتگران استان ، کالاهای تولیدی، کیفی و مهم صادراتی صنایع دستی از استان گلستان صادر شده و صادرات صنایع دستی از این استان توسعه و رونق یابد.