مدیرکل استاندارد گلستان گفت: در راستای اجرای ماده 17 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد از طرح بازرسی و نمونه برداری از محصولات خام کشاورزی در بهمن ماه سال 1401 توسط کارشناسان اداره کل استاندارد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان؛ سید مهدی حسینی گفت: استانداردها با هدف ایمنی، بهداشت، سلامت عمومی و حمایت از حقوق مصرف کننده تدوین می شود و در این بین غذا جایگاه ویژه ای را در محور استانداردسازی دارد.
حسینی با بیان اینکه نظارت استاندارد بر مواد غذایی از مزرعه تا سفره را دربرمی گیرد، افزود : در تمامی مراحل زنجیره تامین غذا، استانداردهای ملی وجود دارد و این سازمان براساس قانون در طول مسیر، کنترل و پایش را برای بهره مندی مردم از غذایی سالم و مطلوب دارد.
وی افزود: در این طرح از انواع مختلف شامل هندوانه، پرتقال، قارچ، کاهو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، خیار و پیاز از مراکز عرضه شهرستان گرگان به طور تصادفی نمونه برداری و خریداری و در آزمایشگاه همکار تایید صلاحیت شده آزمایش شد.
دبیر شورای استاندارد استان افزود: به دلیل اهمیت ایمنی، بهداشت و سلامت عموم جامعه؛ از هر یک از محصولات سه نمونه از مراکز عرضه شهرستان گرگان توسط بازرسان اداره کل استاندارد اخذ و مورد آزمون های نیترات، فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) و باقیمانده سموم آفت کش ها قرار گرفت.
وی در پایان با اعلام اینکه همه نمونه های ماخوذه با استاندارد ملی مربوطه در بندهای آزمون مطابقت داشتند گفت: کشاورزان گلستانی می توانند با اخذ پروانه حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی در صادرات محصولات کشاورزی استان نقش موثری ایفا نمایند.
نام دستگاه ارسال کننده خبر : اداره کل استاندارد گلستان
تأیید کننده خبر : کارشناس2