عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » نظارت استاندارد گلستان بر کیفیت محصولات خام کشاورزی استان


نظارت استاندارد گلستان بر کیفیت محصولات خام کشاورزی استان

نظارت استاندارد گلستان بر کیفیت محصولات خام کشاورزی استان

 

مدیرکل استاندارد گلستان گفت: در راستای اجرای ماده 17 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد از طرح بازرسی و نمونه برداری از محصولات خام کشاورزی در بهمن ماه سال 1401 توسط کارشناسان اداره کل استاندارد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان؛ سید مهدی حسینی گفت: استانداردها با هدف ایمنی، بهداشت، سلامت عمومی و حمایت از حقوق مصرف کننده تدوین می شود و در این بین غذا جایگاه ویژه ای را در محور استانداردسازی دارد.
حسینی با بیان اینکه نظارت استاندارد بر مواد غذایی از مزرعه تا سفره را دربرمی گیرد، افزود : در تمامی مراحل زنجیره تامین غذا، استانداردهای ملی وجود دارد و این سازمان براساس قانون در طول مسیر، کنترل و پایش را برای بهره مندی مردم از غذایی سالم و مطلوب دارد.
وی افزود: در این طرح از انواع مختلف شامل هندوانه، پرتقال، قارچ، کاهو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، خیار و پیاز از مراکز عرضه شهرستان گرگان به طور تصادفی نمونه برداری و خریداری و در آزمایشگاه همکار تایید صلاحیت شده آزمایش شد.
دبیر شورای استاندارد استان افزود: به دلیل اهمیت ایمنی، بهداشت و سلامت عموم جامعه؛ از هر یک از محصولات سه نمونه از مراکز عرضه شهرستان گرگان توسط بازرسان اداره کل استاندارد اخذ و مورد آزمون های نیترات، فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) و باقیمانده سموم آفت کش ها قرار گرفت.
وی در پایان با اعلام اینکه همه نمونه های ماخوذه با استاندارد ملی مربوطه در بندهای آزمون مطابقت داشتند گفت: کشاورزان گلستانی می توانند با اخذ پروانه حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی در صادرات محصولات کشاورزی استان نقش موثری ایفا نمایند.
نام دستگاه ارسال کننده خبر : اداره کل استاندارد گلستان
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .