Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ostangolestan1/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 211 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ostangolestan1/public_html/engine/modules/sitelogin.php on line 103
صفحه نخست > اخبار ویژه / اخبار حوزه استانداری > تفاهمنامه سرمایهگذاری اجرای بخش بخار نیروگاه علیآبادکتول امضاء شد
تفاهمنامه سرمایهگذاری اجرای بخش بخار نیروگاه علیآبادکتول امضاء شدتاریخ خبر : 21 فروردین 1402 | نويسنده : کارشناس5 |
تفاهمنامه سرمایهگذاری احداث بخش بخار نیروگاه برق علیآبادکتول بین شرکت مپنا و بنیاد مستضعفان با حضور وزیر اقتصاد و دارایی و استاندار گلستان ، رئیس بنیاد مستضعفان و نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس به امضاء رسید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری گلستان، تفاهمنامه سرمایهگذاری احداث بخش بخار نیروگاه برق علیآبادکتول بین شرکت مپنا و بنیاد مستضعفان امضاء شد. رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص جزییات این تفاهمنامه اظهار کرد: این نیروگاه یکی از نیروگاههای خوب کشور است. سید پرویز فتاح تاکید کرد: به منظور افزایش بهرهوری این نیروگاه در راستای سیاستهای دولت و تاکید آقای رییس جمهور بر افزایش بهرهوری نیروگاهها این تفاهمنامه به امضاء رسید. وی افزود: امروز سهامداران موافقت کردند که با مصوبه دولت و استفاده از ۴۰۰ میلیون یورو اعتبار صندوق توسعه ملی سه واحد بخار در این نیروگاه اضافه شود. رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: با این اتفاق ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاه بدون اضافه شدت سوخت جدید اضافه خواهد شد و ظرفیت تولید این نیروگاه یک هزار و ۵۰۰ مگاوات خواهد شد. فتاح گفت: با اجرای این پروژه زمینه برای توسعه صنعتی و اقتصادی استان فراهم خواهد شد. وی تاکید کرد: سه سال برای اضافه شدن این سه واحد بخار زمان نیاز است که انشاالله سعی خواهیم کرد هرچه سریعتر به نتیجه برسد. استاندار گلستان نیز بیان کرد: ما در استان گلستان در حوزه برق دارای یک ناترازی در بخش خانگی و صنعت هستیم. علیمحمد زنگانه بیان کرد: برای توسعه در منطقه آزاد اینچهبرون و شهرک هزار هکتاری اترک نیز به انتقال برق احتیاج داریم. زنگانه گفت: برای اینکه بتوانیم این عقب ماندگی در حوزه صنعتی را جبران کنیم نیاز بود که این ناترازی را حل کنیم که با اجرای این پروِه یک هزار و 500 مگاوات تولید برق خواهیم داشت و در کنار آن از ظرفیتهای دیگری مثل دیجیها نیز استفاده خواهیم کرد.
بازگشت |