استاندار گلستان با اشاره نقش و جایگاه روحانیت در اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: گفتمان سازی، فرهنگ سازی و مردمی کردن اقتصاد مقاومتی نسبت مستقیم با روحانیت دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو در همایش مبلغین ماه مبارک رمضان که با حضور آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان و حجت الاسلام سید علی خمینی نوه حضرت امام (ره) برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) تصریح کرد: متن اصیل راهبری اسلام و انقلاب اسلامی در راهبری روحانیت است و امروز روحانیت باید نسبت خود را با اقتصاد مقاومتی که مورد توجه مقام معظم رهبری است تبیین نماید.
وی تراز اقتصاد مقاومتی را وحدت و اراده ی همه جانبه در اندام جامعه و نظام دانست و افزود: با توجه به سیاست های 24 گانه ی ابلاغی مقام معظم رهبری و 12 برنامه ملی تدوین شده، روحانیت باید نقش فکری و نخبگی خویش را عملیاتی سازد.
وی افزود: دو برنامه هفتم و یازدهم با عناوین گفتمان سازی و فرهنگ سازی و همچنین مردمی کردن اقتصاد در نسبت مستقیم با روحانیون است و آنان می توانند با توجه به اعتماد ملت تاثیر بسزایی در اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی داشته باشند.
استاندار گلستان پیروزی انقلاب اسلامی را در سایه اعتماد مردم به روحانیت دانست و خاطر نشان کرد: جامعه ، روحانیون را معتمدان خود می داند و آنان باید تلاش کنند اعتماد در بازار و اقتصاد افزایش یابد.
دکتر صادقلو با تاکید بر اهمیت منابر در مسجد گفت: باید موضوعاتی نظیر توجه به تولیدات داخلی، اصلاح الگوی مصرف و سبک زندگی توسط روحانیون در منبرها برای مردم بیان شود و حتی بخشی از درس خارج فقه علما نیز به مسئله اقتصاد مقاومتی بپردازد.
وی با اشاره ارتباط روحانیت با بازار، یادآور شد: کتاب مکاسب شیخ انصاری بنیان گذاری برای بازار در زمان خود بود و روحانیت امروز باید تلاش کند با اقدامات خود اعتماد را در بازار افزایش دهد.
همچنین در این همایش نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان با اشاره به اقدامات حضرت امام (ره) از سال 1342 علیه رژیم ستم شاهی، اظهار کرد: امام (ره) یک تنه وارد میدان مبارزه شد و تبعید و آواره شدن از وطن را برای دفاع از حیثیت اسلام، مملکت و مردم به جان خرید.
آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه نباید بگذاریم ذهنها نسبت به امام(ره) و انقلاب خراب شود،تصریح کرد: این روحیه و شجاعت امام برای هیچ فرد ایرانی و غیرایرانی فراموش شدنی نیست و این روحیه برای مستضعفین جهان یک الگو است.
لازم به ذکر است در این مراسم حجت الاسلام سید علی خمینی گفت: امام خمینی(ره) همواره بر وحدت کلمه تاکید داشتند و در تعاملات اجتماعی روحانیت همیشه مرجعی برای یاری رساند به مردم بوده است.
وی افزود: مشکلات و مسائل زیاد است و مردم در زندگی خود مشکلاتی دارند و روحانیت باید دغدغه ی درد مردم را داشته باشد.